Mapei Fuga Fresca – bijela polimerna boja za osvježavanje boje fuga na cementnoj osnovi

38,75Kn 32,94Kn

GDJE SE KORISTI
Fuga Fresca je gotova boja za unutarnju primjenu koja se brzo i lako nanosi za osvježavanje boje fuga na cementnoj osnovi u keramičkim pločicama.
Primjeri primjene
Fuga Fresca se koristi za uklanjane nepravilnosti boje u fugama, uzrokovanih, npr. nepravilnom ugradnjom mase za fugiranje ili za uklanjanje mrlja koje nastaju tijekom upotrebe.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Fuga Fresca je boja na osnovi akrilne smole i polimera na osnovi vode koja, zahvaljujući svojim specijalnim karakteristikama i odličnom svojstvu prekrivanja, osigurava jednoličnu boju fuga, manju upojnost vode, te lakše čišćenje.

POSTUPAK PRIMJENE
Nanošenje iz tubice
Protresite tubicu prije upotrebe. Otvorite poklopac i nanesite proizvod tako da lagano pritisnete aplikator sa spužvicom na površinu fuge koja mora biti čista, bez prašine i nevezanih dijelova plijesni i ostataka kalcita. Pričekajte nekoliko minuta dok se naneseni proizvod ne osuši. Vlažnom spužvom uklonite tragove proizvoda s rubova pločica. Nakon upotrebe, dobro isperite aplikator sa spužvicom.
Nanošenje iz posude
Proizvod je već pripremljen za upotrebu. Dobro promiješajte proizvod u posudi prije nanošenja. Četkom nanesite proizvod na površinu fuga koje moraju biti čiste i bez nevezanih dijelova, plijesni i ostataka kalcita. Pričekajte nekoliko minuta dok se naneseni proizvod ne osuši. Vlažnom spužvom uklonite tragove proizvoda s rubova pločica.

Očisti


American Express Visa MasterCard Maestro MasterCard® SecureCode™ Verified By Visa Diners WSpay™ - Web Studio payment gateway